Logo Autoschade Posthuma 
 
U bent hier: Home »

Merk Erkend Schadeherstel

Doeltreffende schadeherstelprogramma's voor uw auto

 

Indien u onverhoopt schade oploopt staan wij voor u klaar met een doeltreffende schadeherstelprogramma. Het herstel van auto’s wordt steeds complexer door het gebruik van andere materialen en complexere technieken. Dit vraagt om merkspecifieke kennis. Deze kennis wordt steeds belangrijker om herstelwerkzaamheden aan uw auto op een kwalitatief goede manier uit te voeren, een manier de geborgd is en tevens veilig.
 
Daarom hebben diverse automerken ervoor gekozen om een Merk Erkend Schadeprogramma op de te zetten. Middels dit programma staat een Merk Erkend Schadehersteller voor u klaar met een doeltreffend schadeherstelprogramma. Dit verzekert u van een reparatie volgens fabrieksvoorschrift, uitgevoerd met de voorgeschreven apparatuur en met originele onderdelen. De originele veiligheidsaspecten van uw auto blijven behouden, alsmede de fabrieks- en carrosseriegarantie. Op de reparatie zelf ontvangt u 4 jaar merk garantie*. De afhandeling van de schade geschiedt rechtsreeks met uw verzekeraar en u kunt altijd rekenen op een leenauto van hetzelfde merk voor de duur van de reparatie.
 
Autoschade Posthuma is Merk Erkend Schadehersteller voor de volgende merken:
  • Peugeot
  • Opel
  • Nissan
  • Suzuki
  • Volvo
  • Mazda 
Vakkundigheid
Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken om uw schade te herstellen.
Bovendien beschikt een Erkend Schadeherstelbedrijf - als enige - over het benodigde speciale gereedschap. Het Erkend Schadeherstelbedrijf werkt volgens voorgeschreven methodes en specificaties.
 
 
  * Dit kan per merk verschillen
** Afhankelijk van uw verzekering
ROUTE/LOCATIE
klik voor grote kaart