• Dichtbij de klant
  • Frysk DNA
  • Samen sterk(er)
  • Innovatief

We krijgen allemaal eens in de zoveel tijd te maken met autoschade.

Gelukkig hebben wij ruime ervaring met het herstellen van diverse soorten autoschades, zowel cosmetische- als complexe schades.

De meest voorkomende autoschades zijn bumperschade, blik- en deukschade, lakschade, velg- en krasschade, spiegelschade, dorpelschade, hagelschade, koplampschade, roest, (in)braak, ruitschade, steenslag & stormschade! Bij zoveel soorten autoschade horen meerdere vormen van herstel.

Dagherstel

Naast reguliere en hightech schadeherstel (meerdere dagen) is er steeds meer vraag naar slimme en alternatieve herstelmethodes. Bij Autoschade Posthuma bieden we ook reparatiemethodes voor het herstel van schade binnen een werkdag.

Dit doen we meestal in onze werkplaats, maar als het kan komen we met onze mobiele unit en repareren wij ter plaatse schade. Snel, professioneel, duurzaam en betaalbaar.

Denk aan:

  1. Complexe schade
  2. Autoruit reparatie en vervanging
  3. Uitdeuken zonder spuiten
  4. Velgherstel
  5. Spotrepair

3D uitlijnen

Wij maken gebruik van de nieuwste 3D technologie om uw personenauto of bedrijfswagen goed en professioneel uit te lijnen. Dit kan nodig zijn na het herstel van schade of bij het monteren van nieuwe velgen. Een juiste uitlijning van de wielen van uw auto is erg belangrijk. Niet alleen zorgt het voor een goede wegligging, maar ook voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast slijten de banden minder als de wielen met behulp van onze beproefde 3D techniek goed zijn uitgelijnd.

Wij adviseren u om de wielen van uw auto te laten uitlijnen na iedere 15.000 tot 20.000 kilometer. Ook na een aanrijding, ook al is er geen zichtbare schade aan de velgen, is het aan te raden om de wielen te laten uitlijnen.

Kalibreren

Steeds meer auto’s zijn voorzien van camera’s, radars, sensoren en andere ADAS-rijhulpsystemen om het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken tijdens een rit. Na een schade kan het zijn dat deze systemen niet meer naar behoren werken. Door uw auto of bedrijfswagen na schadeherstel standaard te kalibreren kunnen we al deze sensoren weer opnieuw en volgens de richtlijnen van de fabrikant afstellen. Na het kalibreren van uw auto kunt u weer 100% veilig de weg op.

Laatste ontwikkelingen

Camper & Caravanschadeherstel

11.11.2021
Meer lezen

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s

11.11.2021
Meer lezen

Onze nieuwe website staat online

11.11.2021
Meer lezen