Logo Autoschade Posthuma 
 
U bent hier: Home » »

Werken bij

Autoschade Posthuma is één van de grootste schadeherstelbedrijven van Friesland. Met meer dan 20 werknemers zetten wij ons 100% in voor het herstel van uw schade. Als erkend BOVAG schadeherstelbedrijf en merkerkend schadehersteller voor verschillende merken, zijn wij het juiste adres voor schadeherstel aan uw auto of bedrijfswagen. We zijn een 70 jaar oud familiebedrijf, met een goede reputatie in de wijde omgeving, bekend om zijn kwalitatief hoogstaand werk. Op jaarbasis repareren wij meer dan 2.000 auto’s. Wil je ook deel uitmaken van ons team? Dan kun je altijd een (open)sollicitatie sturen naar Autoschade Posthuma, Morseweg 5, 8912 BG  Leeuwarden, t.a.v. Rob Faber. Een mailtje mag ook:r.faber@autoschade-posthuma.nl

Wij hebben op dit moment een vacature voor een Schademanager:

Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een:
Schademanager M/V
 
Als schademanager ben je het aanspreekpunt op de receptie. Je doet de intake van de schades, ontzorgt de klanten, denkt voor de klanten en handelt voor de klanten. Samen met een collega stuur je de werkplaats aan. maakt de dossiers op en maakt de Audatex calculaties. Zo begeleid je het gehele schadeproces en de planning en onderhoudt daarbij ook de contacten met de lease- en verzekeringsmaatschappijen. Kortom, een echte vakman met een absolute klantfocus.
 
Wij vragen

  • MBO/HBO denkniveau
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Organisatorische en leidinggevende capaciteiten
  • Flexibele instelling
  • Ervaring met Delta W, Exchange en Dispatch (Audatex certificaat)
  • AST diploma, of vergelijkbaar. 
 
Wat mag je van ons verwachten:
Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en vrijheden bij een gerenommeerd bedrijf. Goede en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s en volop ruimte om te groeien en ontwikkelen. Goede salariëring passend bij de functie en secundaire arbeidsvoorwaarden.
We bieden gelegenheid om opleidingen te volgen en je verder te ontwikkelen.
 
Reageren?
Stuur je CV en motivatie via de mail naar Rob Faber of neem contact op via tel. 058-2125575. Reageren kan tot 15-juli-2017.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ROUTE/LOCATIE
klik voor grote kaart