• Dichtbij de klant
  • Frysk DNA
  • Samen sterk(er)
  • Innovatief

Schadeherstel aan Camper & Caravan

Bij de aanschaf van uw camper of caravan bent u waarschijnlijk niet over een nacht ijs gegaan. En als u dan onverhoopt schade krijgt aan uw camper of caravan, dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Alle kleine en grote schades aan alle camper en caravan merken worden door ons vakkundig hersteld.

Kwaliteit & deskundigheid

 Kom voor service, kwaliteit en deskundig schadeherstel naar Autoschade Posthuma. Wij werken samen met en zijn aangesloten bij CarCampRepair.nl (CCR). Als allround schadeherstelbedrijf zijn wij ook specialist in het herstellen van uw camper of caravan. CarCampRepair is hét landelijke netwerk van caravan- en camperspecialisten.

Alle soorten schade

Voor alle soorten schade aan uw camper of caravan kunt u bij ons terecht. Maak een afspraak met ons en dan kunt u binnenkort weer veilig en onbezorgd op pad met uw camper of caravan.

Taxatie & Verzekering

Heeft u schade aan uw camper of caravan? Neem dan contact met ons op. Is uw camper of caravan verzekerd, dan verzorgen wij, als u dat wilt, de taxatie met de schade-expert, verzorgen wij het complete herstel en hebben rechtstreeks contact met uw verzekeraar. Wij werken samen met bijna alle camper- en caravanverzekeraars. Service die u gewoon van ons mag verwachten.

Wat te doen bij schade aan uw camper of caravan?

Meld de schade aan camper of caravan bij ons en wij helpen u graag verder. In goed overleg nemen wij u alle werk uit handen en krijgt u uw camper of caravan volgens planning in nieuw staat retour. U kunt dan weer volop en veilig genieten van uw camper of caravan.

Laatste ontwikkelingen

Camper & Caravanschadeherstel

11.11.2021
Meer lezen

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s

11.11.2021
Meer lezen

Onze nieuwe website staat online

11.11.2021
Meer lezen